Kerti pavilon építés

Kerti pavilon építés, minőségi anyagokból garanciával!

 

MINŐSÉG – SZAKÉRTELEM - GARANCIA

 

Rövid határidővel, vállaljuk Kerti pavilonok építését! Konkrét elképzelése van? Tervezgetéssel telnek az estéi? Segítünk!

 

Ön megálmodja mi megépítjük!

 

Több verzióban az ön igényeire szabva, meglévő ingatlanához és kerti környezetéhez illeszkedő Kerti pavilont tervezünk önnek, 3D Látványtervvel illusztráljuk, kulcsrakészre megépítjük!

 

Csapatunk minőségi anyagokból, költséghatékonyan, minőségi kivételezéssel valósít meg egyedi kivitelezésű, kerti élettereket, amelyek az Ön pihenését szolgálják, legyen szó akár kerti pavilonról, pergoláról, teraszról, vagy kerti konyháról.

 

Több funkciós Kerti pavilonok tervezése, építése

Kerti tárolóval, gépkocsi beállóval, kerti sütővel, kukatárolóval, kerti konyhával, bográcsozóval is lehet kombinálni a kerti pavilonokat. 3D látványtervvel illusztráljuk, ha kell engedélyeztetjük és kulcsrakészre megépítjük!

 

Szakértelem

A kerti pavilon-építés művészet is, ahol a stílus és a felhasznált anyagok, illetve a felhasználás célja is fontos kérdés. Mindezért cégünk professzionális módon 3D látványtervvel, méréssel, gépesítéssel és teljes kivitelezéssel valósítja meg egyedi kerti pavilon elképzelését.

 

Minőség

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Csapatunk helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segít Önnek a kerti pavilon megvalósításában. A fedett, vagy részben fedett kerti pavilon változatokat téliesítve is vállaljuk, hogy Ön és családja sokáig lelje örömét kertjében, akár télen - akár nyáron.